UW RETAIL EXPERT

U heeft een idee of een bestaande business die toe is aan een opfrisbeurt. Maar waar te beginnen en hoe uit te voeren? Vaak zijn er ideeën genoeg. Alleen blijft het bij een idee omdat de uitvoering veel voeten in de aarde lijkt te hebben.

Alles staat of valt bij de vertaling van uw idee en doelstelling naar het perfecte concept. Oftewel de brug tussen strategie en praktijk. Dit conceptplan geeft u overzicht en actiepunten op het gebied van communicatie, marketing en reclame. Laat uw doelgroep op een juiste manier kennis met u maken en ga voor een lange termijn band.

“UW CONCEPT EN STRATEGIE ONTWIKKELAAR”

DIENSTEN

CREATIEVE CONCEPTEN

Creatief brein ter beschikking! Voor een verfrissende blik op uw idee of concept. Wat verrijkt uw business, versterkt uw band met uw doelgroep en welke kansen maken u uniek in de grijze massa? Ik denk met u mee tijdens een creatieve sessie.

ONDER DE LOEP

Interessant ook voor kleine zelfstandigen. Laat uw reclame uitingen onder de loep nemen. Haalt u echt alles eruit wat erin zit? Sluit dit aan bij uw doelgroep en omgeving? Ik controleer graag uw situatie met de nodige aanbevelingen. Zo haalt u echt alles eruit wat erin zit!

CONCEPT & STRATEGIE

(Her)ontwikkelen van bestaand of nieuw conceptplan met bijbehorende strategie.

STORYTELLING

Opstellen of controleren van redactionele teksten en advertenties.

PR

Gebruik van passende communicatiekanalen ten behoeve van de relatie tussen uw bedrijf en de wereld er om heen.

EVENT MANAGEMENT

Verrichten of verbeteren van evenementen. Denkende aan een productlancering, winkelopening, beurs, bedrijfsfeest of bijeenkomst.